Plată și livrare

Modalități de plată:

I. Cash la livrare
In cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata, contravaloarea comenzii se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul in care acesta va inmaneaza coletul. In cea mai mare parte clientii magazinului nostru sunt persoane fizice si prefera acest tip de plata deoarece nu necesita confirmarea platii, astfel timpul de livrare micsorandu-se cu pana la 24 ore (timp necesar pentru confirmarea incasarii).

II. Depunere numerar
Puteti opta pentru aceasta modalitate de plata chiar si atunci cand din varii motive de ziua baietelului/nepotelului dumneavoastra sunteti plecat in alta localitate dar totusi doriti ca acesta sa se bucure de un cadou deosebit. Banii pot fi depusi in contul nostru, la ghiseul oricarei banci care functioneaza pe teritoriul acestei tari (solicitati detalii telefonic sau pe email)

III. Ordin de plată
Modalitatea de plata prin OP este folosita in special de firme si de persoanele care comanda de sume mai mari. Daca nu ati specificat in momentul plasarii comenzii ca doriti plata prin transfer bancar, ne puteti trimite un email la adresa contact “@” ebrico  prin care ne veti comunica optiunea dvs. solicitandu-ne o factura proforma. Transferul bancar se va efectua conform facturii in cauza, livrarea comenzii urmand sa fie onorata dupa confirmarea platii.

III. Card online
Se lucreaza la implementarea acestei modalitati de plata.

Pentru modalitatile II si III veti primi informatii suplimentare in urma plasarii comenzii.

.

Livrare:

Produsele sunt expediate in maxin 24-48 ore de la confirmarea solicitarii (de regula in aceeasi zi, in functie de ora la care este plasata comanda) urmand sa ajunga la dumneavoastra in maxim 48-72 ore.

Livram oriunde in Romania* prin Fan Courier sau Sameday.

*Livrarea se va efectua la adresa specificata de dumneavoastra in momentul plasarii solicitarii prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER / SAMEDAY si in aria de acoperire a acestora. Pentru localitatile care nu se regasesc in aria de acoperire a firmei colaboratoare se percepe o extra taxa care va fi verificata in platforma curierului si va va fi comunicata de operatorul care va va suna.

La cerere putem expedia prin orice alta societate de curierat rapid cu conditia ca produsul (inclusiv transportul) sa fie achitat in avans.

eBrico.ro nu isi asuma intarzierile cauzate de problemele furnizorului sau firmei de curierat dar se angajeaza sa ofere tot suportul in rezolvarea situatiei.

SHOPPING CART

close