Livrare în easybox eBrico.ro

Înapoi

Beneficii: disponibile oricând, fără stat la rând livrăm produsele într-un easybox securizat

 

Peste 600 de lockere easybox te așteaptă să le testezi, să experimentezi și să te bucuri de experiență simplă și rapidă de livrare.

 

  1. La plasarea comenzii, alege ridicarea din easybox-ul aproape de tine.
  2. Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, primești un SMS cu înștiințarea că coletul a ajuns în easybox și deasemenea codul pentru deblocarea sertarului.
  3. Mergi la easybox, introdu codul PIN sau scanează codul QR de pe mail și deblocheză sertarul comenzii tale.

De reținut:

  • Poți comanda doar produse mici și medii, vândute de eBrico. Găsești această informație fie în pagina produsului care te interesează, fie utilizând filtrul „Disponibil prin easybox” la căutarea produselor.
  • Poți să plătești doar cu cardul: online sau la ridicarea produselor, în cazul easybox-urilor cu POS. Vei primi chitanța în format electronic pe adresa de email asociată contului eBrico.
  • Dacă, cumperi de minimum 1500 de lei livrarea este gratuită. Pentru comenzile sub 1500 de lei, livrarea la easybox costă 11,49 lei.
  • Poți ridica produsele din easybox la orice oră din zi și din noapte, în maximum 36 de ore de la momentul în care ești anunțat prin SMS sau 72 de ore în cazul comenzilor livrate vineri, sâmbătă sau duminică. Excepție fac easybox-urile amplasate în centrele comerciale, al căror program coincide cu cel al centrului. Programul fiecărui easybox poate fi consultat și în harta de mai sus.